Aktuellt

Rallylydnadssektorn inom distriktet arbetar främst med att stötta lokalklubbarnas Rallylydnad genom att lyssna in behov av utbildningar och att vara idésamlare i verksamheten. På utbildningssidan initierar distriktet domare och instruktörsutbildningar och kan fungera som stöd till lokalklubbarna vid andra utbildningar som till exempel funktionärskurser.

Distriktsmästerskap (DM) hålls varje år men kan växla mellan olika klubbar. Tävlingen sker i mästarklass och kan hållas både på officiell och inofficiell tävling. Uppdragen att hålla DM bör växla mellan klubbar i distriktet. Samtliga tävlingar i distriktet finns registrerade i SBK Tävling. Det finns även lathund för att administrera tävlingar, skapa konto samt hur man anmäler till tävling.

Vi välkomnar alla frågor och funderingar som du kan ha. Meddela oss gärna om du saknar något på denna sida. Har du frågor om rallylydnaden i distriktet så vänd dig till rally@sbkmellannorrland.org eller ta kontakt med någon av gruppens medlemmar ute i verksamheten.


Rallysektorn