Som en konsekvens av de skärpta råden från Folkhälsomyndigheten i region Västernorrland stänger vi tills vidare alla aktiviteter med fysiska träffar i vår verksamhet.Våra verksamhetslokaler och våra kontor håller stängt men ni når oss som vanligt på telefon och mail.

All verksamhet som sker i våra lokaler pausas och all verksamhet som sker i studiecirklar i egna lokaler rekommenderas att ej genomföras, vi kommer inte att ta in närvaro eller rapporter från träffar under den period dessa råd gäller. Vi uppmanar alla att pausa sin verksamhet tills nya råd kommer.

Har ni möjlighet att genomföra era träffar på distans? Zoom, Skype, Teams, Google Hangouts är några exempel på tjänster ni kan göra detta via.

Regionens råd gäller i dagsläget t.o.m. den 13 december men kan komma att förändras.

Läs mer på Folkhälsomyndighetens hemsida:

https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2020/november/beslut-om-skarpta-allmanna-rad-i-gavleborgs–och-vasternorrlands-lan/

Categories:

Tags:

Comments are closed