Nu är det dock dags att planera för utställningarna under 2021. Ansökningarna från distrikt och rasklubbar ska vara kansliet tillhanda senast den 1 augusti 2019. Lokalklubbar söker liksom tidigare via sitt distrikt, och lokalklubbarnas ansökningar ska vara distrikten tillhanda senast den 15 juli 2019.
För mer information och anmälan för att arrangera utställning,
kontakta Margaretha Carlsson som är distriktets utställningsansvarige
fancymore.mc@gmail.com

På hemsidan finns mer information om ansökningsförfarandet och vilka sista datum som gäller. På hemsidan finns även ansökningsblanketten för lokalklubbar till distrikten, samt ansökningsformuläret för distrikt och rasklubbar.

Länk till sidan: http://www.brukshundklubben.se/funktionar/avel-halsa/utstallning/funktioner/arrangor-utstallning/att-ansoka-om-utstallning/

Categories:

Tags:

Comments are closed